Fudbal ili vaterpolo? (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 28.Feb.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal ili vaterpolo? (VIDEO)

Ovaj video snimak je poslednjih dana preplavio internet. Radi se o utakmici između Olimpije Torde i Napretka iz Česterega, koja se igrala u okviru opštinske lige Žitište - Nova Crnja. Uslovi su bili potpuno nemogući, a postavlja se pitanje ko je odobrio da ova utakmica uopšte počne. A momcima koji su istrčali na 'teren' svaka čast!


Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Fudbal

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Fudbal u Srbiji... ili, zapravo, vaterpolo?

Izvor: Blic, 01.Mar.2011, 10:40

Nestvarne scene zabeležene su na utakmici opštinske lige Žitišta u kojoj su se u Tordi pokraj Zrenjanina sastali domaća Olimpija i Napredak iz Česterega...Mesto odigravanja ovog susreta nam je poznato, ne i tačan datum, ali internetom se brzo šire nestvarne scene zabeležene na ovom fudbalskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.