Finalni turnir Svetske lige u Nišu

Izvor: RTS, 02.Mar.2010, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalni turnir Svetske lige u Nišu

Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije (VSS) i grada Niša danas su postigli konačan dogovor da ovaj grad bude domaćin finalnog turnira Svetske lige, od 12. do 18. jula.

Višečasovnom sastanku prisustvovali su gradonačelnik Niša Miloš Simonović i predstavnici VSS Marko Stefanović, Dragan Solomun, Nenad Manojlović, Aleksandar Krstić, Dejan Tatić i Maja Pavkov, a nakon dogovora istaknuto je zadovoljstvo urađenim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Dugo smo i naporno radili. Gradonačelnik Simonović je video o kakvom se događaju radi, najvećem koji je Niš ikada organizovao. Sve smo se dogovorili i siguran sam da će biti sve organizovano kako treba", izjavio je generalni sekretar VSS Marko Stefanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Svetske lige u Nišu !

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2010

U VS Srbije je u utorak posle podne završen sastanak izmedju predstavnika grada Niša i VS Srbije. Postignut je dogovor da ovaj grad bude domaćin finalnog turnira Svetske lige od 12. do 18. jula ove godine.

Nastavak na Sportske.net...

Niš domaćin finalnog turnira Svetske lige

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2010

Finalni turnir Svetske lige u vaterpolu biće odigran od 12. do 18. jula u Nišu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije...Predstavnici VSS i Grada Niša postigli su večeras konačan dogovor da taj grad bude domaćin finalnog turnira Svetske lige na kome će učestvovati osam reprezentacija..."Dugo smo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Niš domaćin završnog turnira Svetske lige

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2010, 13:49

BEOGRAD, 2. marta 2010. (Beta) - Vaterpolo savez Srbije saopštio je da će Niš biti domaćin završnog turnira Svetske lige, koji će biti održan od 12. do 18. jula. Ovaj dogovor postignut je večeras posle "višečasovnog" sastanka, kome su prisustvovali gradonačelnik Niša Miloš Simonović i...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.