Niš domaćin finalnog turnira Svetske lige

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2010, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš domaćin finalnog turnira Svetske lige

Finalni turnir Svetske lige u vaterpolu biće odigran od 12. do 18. jula u Nišu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Predstavnici VSS i Grada Niša postigli su večeras konačan dogovor da taj grad bude domaćin finalnog turnira Svetske lige na kome će učestvovati osam reprezentacija.

"Dugo smo i naporno radili. Gradonačelnik Niša Miloš Simonović je video o kakvom se događaju radi, najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je ovaj grad ikada organizovao. Sve smo dogovorili i siguran sam da će biti sve organizovano kako treba", rekao je generalni sekretar VSS Marko Stefanović.

F8 je prošle godine održan u Podgorici, a Srbija je osvojila treće mesto. Pobednik turnira bila je Crna Gora, koja je u finalu pobedila Hrvatsku 8:7.

Naša selekcija je kao domaćin izborila direktan plasman na završni turnir SL. Pored Srbije za titulu boriće se još sedam reprezentacija koje obezbede plasman kroz kvalifikacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.