F4 vaterpolo Lige šampiona: Bitke večitih za srpsko finale (uživo od 17 časova)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F4 vaterpolo Lige šampiona: Bitke "večitih" za srpsko finale (uživo od 17 časova)

Crvena zvezda favorit protiv španske Barselonete, dok Partizan očekuje mnogo teži posao protiv hrvatskog Juga u polufinalu Lige šampiona.

 

Srbija to ne pamti. Nikada do sada se nije dogodilo da su iz naše zemlje dva od četiri najbolja evropska vaterpolo kluba u jednoj sezoni. To su promenili "večiti rivali", koji će se danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i sutra boriti na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu.

 

Partizan se sastaje sa glavnim favoritom ovog takmičenja, hrvatskim Jugom, od 17 časova, a od 20.15 crveno-beli dočekuju Barselonetu, u duelu u koji ulaze sa većim šansama za plasman u finale od protivnika iz Španije.

 

Ako je suditi po prognozama, u subotu od 20.15 časova nas očekuje srpsko-hrvatski okršaj za titulu prvaka Evrope, ali pred punim tribinama (oko 5000 ljudi) bazena na Banjici je sve moguće, pa tako da već večeras upišemo našoj zemlji novu titulu prvaka Evrope, bez obzira na ishod finala, ukoliko se tu nađu oba naša predstavnika.

 

Partizan juri osmu krunu, čime bi postao najtrofejniji klub u istoriji ovog takmičenja (sada deli prvo mesto sa italijanskim Pro Rekom, prošlosezonskim šampionom i hrvatskom ekipom Mladost iz Zagreba), dok bi crveno-belima to bila prva. Sa prostora Srbije prvak Evrope je bio i Bečej 2000. godine.

 

Događaje sa bazena na Banjici možete da pratite i na našem sajtu.

 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.