EP - Vaterpolostkinje poražene i od Slovačke, selektorka besna!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Vaterpolostkinje poražene i od Slovačke, selektorka besna!

Sledi utakmica za plasman na 11. mesto.

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je danas od selekcije Slovačke sa 6:2 (1:0, 2:1, 1:0, 2:1) u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

Srpske vaterpolistkinje izgubile su od debitanta na evropskom šampionatu, te im sledi utakmica za 11. mesto protiv boljih iz duela Izraela i Nemačke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Selektorka srpskog nacionalnog tima Dragana Ivković rekla je da nije očekivala ovako lošu igru.

"Nisam ovo očekivala, igrale smo bez napada. Loše smo koristile situacije s igračem više, tražila sam da šutiraju dole jer golman iskače, a one su radile sve kontra. Završićemo takmičenje, pa ćemo napraviti analizu. Sigurno je da nismo preživele Hrvatsku kako treba, ali je ovo ipak nedopustivo", rekla je Ivković.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Četvrtfinale ostalo san: Srbija bez napada, debakl vaterpolistkinja protiv Slovačke

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2020

Mršava nada je tinjala, uz pobedu protiv Slovačke i povoljne rezultate u poslednjem kolu možda bi naše dame i mogle da se dokopaju četvrtfinala Evropskog prvenstva u Budimpešti. Međutim, večeras užasna partija i debakl protiv debitanta na kontinentalnoj smotri od 2:6 (0:1, 1:2, 0:1, 1:2). Taj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.