Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2020, 16:28

Dušanu Mandiću novi ugovor u Pro Reku

Velike promene u italijanskom klubu

Generalno spremanje u Pro Reku. Najveći italijanski vaterpolo klub rešio je da iskoristi pauzu izazvanu korona virusom da obavi brojne promene u sastavu.

Rastao se Pro Reko sa kapitenom srpske reprezentacije Filipom Filipovićem, koji je šest godina nosio kapicu tog kluba, a odlaze i kapiten Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Andro Bušlje, centar Džozef Kejs i italijanski reprezentativac Andra Fondeli, javljau Vaterpolo vesti.

Među onima koji ostaju biće i trofejni reprezentativac Srbije Dušan Mandić, koji je deo ovog kluba od 2015. godine. On je danas potpisao novi ugovor, pa će i u narednoj sezoni braniti boje Pro Reka, koji uvek ima ambiciju da se bori za titulu prvaka Evrope.

Nova lica u klubu su bivši selektor Španije Gabrijel Ernandez, koji će s klupe voditi tim, a došli su i Italijani Nikola Figari, Nikolas Pešuti i Tomaso Negri.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.