Boris Zloković na intenzivnoj nezi zbog korone: Legendarni crnogorski vaterpolista ima upalu pluća na oba krila

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 18:07

Boris Zloković na intenzivnoj nezi zbog korone: Legendarni crnogorski vaterpolista ima upalu pluća na oba krila

Bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac, potpredsednik uprave kluba "Jadran" Boris Zloković nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Beogradu zbog virusa korona virusa Bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac, potpredsednik uprave kluba "Jadran" Boris Zloković nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Beogradu zbog virusa korona virusa, prenosi Radio Jadran čiji je jedan od osnivača.Njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je konstatovana upala pluća na oba krila.Trenutno je, kako se navodi, stabilnih zdravstvenih parametara i svi se nadaju da će se njegovo stanje uskoro poboljšati.Pored "Jadrana" podršku proslavljenom vaterpolisti pružio je, njegov bivši klub "Pro Reko" iz Đenove koji je na Tviteru napisao: "Borise, navijamo za tebe".
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC CRNE GORE U TEŠKOM STANJU: Slavni vaterpolista se bori sa koronom u bolnici u Beogradu!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2020

Bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac, potpredsednik uprave kluba "Jadran" Boris Zloković nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Beogradu zbog koronavirusa, prenosi Radio Jadran čiji je jedan od osnivača.

Nastavak na Kurir...

Zloković na intenzivnoj nezi zbog korone

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020

Bivši crnogorski vaterpolo reprezentativac, potpredsednik uprave kluba "Jadran" Boris Zloković nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Beogradu zbog virusa korona virusa, prenosi Radio Jadran čiji je jedan od osnivača...Njemu je konstatovana upala pluća na oba krila...Trenutno je, kako se navodi,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.