Aleksandar Stojanović oduševljen novim sportom koji je prenosio na OI

Izvor: Njuz.net, 29.Jul.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Stojanović oduševljen novim sportom koji je prenosio na OI

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Stojanovića je iznenadilo koliko je u vaterpolu više golova i šansi nego u fudbalu

LONDON, 29. jul 2012, (Njuz) – Poznati fudbalski komentator Aleksandar Stojanović, izjavio je da je potpuno oduševljen novim olimpijskim sportom vaterpolom, koji je danas prvi put prenosio.
Stojanović kaže da je u poslednjem trenutku saznao da će prenositi utakmicu između Srbije i Mađarske, i da nije stigao da se dovoljno pripremi za meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ali da to nije umanjilo njegovo uživanje u ovom prenosu.
- Rekao sam urednicima da nikad nisam gledao vaterpolo, ali su mi rekli da je sport jako sličan fudbalu i da ću vrlo brzo otkriti sva pravila – rekao je Stojanović za Njuz – I zaista, skoro da je isti kao fudbal, osim što se igra u vodi, manje je igrača i lopta se kontroliše rukama a ne nogama.
Čuveni komentator je izjavio da je posebno bio opčinjen brojem golova i šansi koje je danas video, kojih je znatno više nego u fudbalu.
- Ovaj vaterpolo je strašno dinamičan, nisam mogao da verujem tokom prvih nekoliko minuta šta gledam! Dok u fudbalu prođe i po 10-20 minuta bez nekih bitnih događaja, tokom kojih često iznosim brojne podatke da bih zadržao pažnju gledalaca, ovde nisam imao kad da se time bavim.  U svakom minutu je bilo nekih uzbuđenja, a kakvi su tek golovi bili, ja ono u životu nisam video – rekao je Stojanović i napomenuo da se nada da neće ostati bez glasa, jer ga je neposredno posle utakmice veoma bolelo grlo.
Kako Njuz nezvanično saznaje, RTS je veoma zadovoljan načinom na koji je ovaj komentator dočarao sva uzbuđenja na vaterpolo utakmici, zbog čega razmišlja da ga angažuje i za prenose mečeva još dinamičnijih sportova poput rukometa ili tenisa.
Marko Dražić
Miloš Mileusnić
Pogledaj vesti o: London,   Fudbal,   Olimpijske igre

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.