TRAMP I ČITAKU VEČERALI UZ VINO, HARADINAJ POLUDEO! Zločinac ljubomorisao: Ne može to tako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP I ČITAKU VEČERALI UZ VINO, HARADINAJ POLUDEO! Zločinac ljubomorisao: Ne može to tako!

Tzv. premijer "Kosova" Ramuš Haradinaj rekao je danas, povodom izjave diplomatske predstavnice Prištine u SAD Vljore Čitaku o njenom razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, da se odnosi Vašingtona i Prištine ne tiču pojedinaca i da ne može svako da iznosi teme od nacionalnog interesa.

Čitaku je na Tviteru objavila da je tokom iftara (večernjeg obroka tokom ramazanskog posta), koji je Tramp sinoć organizovao u Beloj kući, zatražila od američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika da se uključi u dijalog između Beograda i Prištine.

- Odnosi između Vašingtona i Prištine ne zavise od pojedinaca. Oni pripadaju narodu. Pojedinci dolaze i odlaze. Bilo je diplomata i pre Vljore. To su odnosi između dve zemlje - rekao je Haradinaj, prenose proštinski mediji.

Pleasure to be seated w/ President Trump at tonight’s White House iftar dinner

We spoke about many issues that concern #Kosovo &discussed necessity for direct #US involvement in crucial processes that our young country is undergoing

The bond between our nations is ironclad 🇽🇰🇺🇸 pic.twitter.com/qlR1rV2bwG

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) May 14, 2019

Haradinaj je primetio da većina zvanica na večeri nije, poput Čitaku, iznosila teme od nacionalnog interesa, koje su, kako je naveo, u skladu sa pozicijom premijera.

- Vi znate da mi imamo neke interne nesuglasice. Verujem da su shvatili da moramo sve vreme da se konsultujemo - zaključio je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.