AP: Korupciji u koledž sportu nagrada za priču godine

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AP: Korupciji u koledž sportu nagrada za priču godine

Vašington -- Priča novinara agencije AP Edija Pelsa o korupciji u NCAA košarkaškim takmičenjima osvojila je nagradu za priču godine urednika sportske rubike AP-a.

Pils je u saradnji sa skoro 40 sportskih novinara širom SAD istraživao kako univerziteti sa košarkaškim programima odgovaraju na federalnu istragu o korupciji u sportu.

Među dobitnicima nagrade za najbolju sportsku priču je Tim Dalberg koji je izveštavao sa najvećih sportskih događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključujući Supebol.

Novinar Aron Bird takođe je nagrađen za priču o korupciji među sportskim agentima na koledžima i teškoćama da se oni procesuiraju.

Nagrade za najbolje fotografije osvojili su Čarls Krupa, Dejvid Goldman i Beret Amang.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.