Srbija saznala rivala u pripremama za Mundobasket, igraće se u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 23:09

Srbija saznala rivala u pripremama za Mundobasket, igraće se u Beogradu

Navijači će moći da gledaju Orlove.

Košarkaška reprezentacija Srbije će protiv Portorika igrati i u sklopu pripremnih utakmica pred Svetsko prvenstvo.

Do sada je poznato da će Orlovi biti deo tradicionalnog Akropolj kupa gde će rivali biti Grčka i Italija u periodu od 8. do 10. avgusta

Na sajtu košarkaškog saveza Portorika je objavljeno da će se utakmica protiv Srbije u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati 15. avgusta.

Košarkaši Srbije bi trebalo da se 20. jula okupe na početku priprema za Svetsko prvenstvo, koje će se igrati u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Srbija i Portoriko su rivali i u grupnoj fazi Mundobasketa, sem ove dve ekipe u grupi koja se igra u Manili se nalaze Kina i Južni Sudan.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija,   Grčka,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.