SMS: Srbija nije zemlja vandala

Izvor: B92, 13.Okt.2010, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMS: "Srbija nije zemlja vandala"

Ministarka sporta Snežana Marković Samardžić osudila je grupu navijača Srbije koja je prekinula kvalifikacionu utakmicu Italija - Srbija.

Ona ističe da je to velika sramota i udar na ugled srpskog sporta i Srbije.

Ministarka kaže da država mora da se odlučno obračuna sa takvim izgrednicima i da odlučno jednom za svagda stane na put nasilja na sportskim terenima.

"Želim da se posebno zahvalim našim reprezentativcima, koji su nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << divljačkog napada na našeg golmana Vladimira Stojkovića i nakon nemilih scena na terenu, dali sve od sebe da se utakmica ipak odigra. Nasilje je dominiralo. Ipak, sigurna sam da će, na kraju, sport pobediti. Srbija je zemlja sportskih heroja, a ne vandala i huligana", navodi Snežana Marković Samardžić u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.