EURO 2021 - Poznati svi datumi i mesta odigravanja utakmica!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 18:58

EURO 2021 - Poznati svi datumi i mesta odigravanja utakmica!

Pisali smo vam o tome kada će naša reprezentacija igrati protiv Norveške, a sada su poznati i datumi kada se igraju mečevi Evropskog prvenstva.

Srbija ima šansu da se nađe na Evropskom prvenstvu, potrebne su joj dve vezane pobede od kojih je prva protiv Norveške 8. oktobra.

Što se tiče Evropskog prvenstva, ono počinje 11. juna i završava se 11. jula.

U grupi A koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra u Rimu i Bakuu igraće Turska, Italija, Vels i Švajcarska. U grupi B koja se igra u Kopenhagenu i Sankt Peterburgu igraće Danska, Finska, Belgija i Rusija. U grupi C koja se igra u Amsterdamu i Bukureštu igraju Holandija, Ukrajina, Austrija i pobednik kvalifikacija. U grupi D koja se igra u Londonu i Glazgovu igraće Engleska, Hrvatska, Češka i pobednik kvalifikacija u kojima je i naša reprezentacija. U grupi E koja se igra u Bilbau i Dablinu igraju Španija, Švedska, Poljska i pobednik kvalifikacija. U grupi F koja se igra u Minhenu i Budimpešti igraju Portugal, Francuska, Nemačka i pobednik kvalifikacija.

Ukoliko se Srbija plasira na EURO, prvi meč igraće u Glazgovu 14. juna od 15 časova protiv Češke, drugi meč protiv Engleske u Londonu 18. juna od 21 čas, a treći protiv Hrvatske 22. juna u 21 čas u Glazgovu.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija,   London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.