Tuća đaka zbog utakmice, svađali se i roditelji

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Okt.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuća đaka zbog utakmice, svađali se i roditelji

Četiri osobe povrijeđene su u tuči učenika Gimnazije "25. maj" u Tuzima kod Podgorice iz albanskih i nealbanskih odjeljenja i njihovih roditelja zbog prekinute fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu. Direktor Urgentnog centra Vladimir Dobričanin rekao je podgoričkim Vijestima da su primili četiri učenika, uzrasta od 15 do 18 godina, sa lakšim tjelesnim povredama. List piše, pozivajući se na više pouzdanih izvora iz škole, da je zbog tuče morala >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << da interveniše i policija, a da je nastava u školi prekinuta. "Nismo uspjeli da identifikujemo učesnike incidenta. Intervenisali su i roditelji", rečeno je listu. Trenutno se radi na identifikaciji učesnika tuče na osnovu snimaka sa kamera za nadzor. Polomljena su i stakala na ulaznim vratima, a svađali su i roditelji, ali srećom nije došlo do fizičkog obračuna između njih, piše list. Razlog za tuču najvjerovatnije je bilo to što su učenici albanskih odjeljenja u školi slavili prekid fudbalske utakmice u Beogradu između Srbije i Albanije, a potom su se sa đacima iz nealbanskih odjeljenja prvo verbalno sukobili, a potom i potukli.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Podgorica: Tuča đaka zbog utakmice

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2014

PODGORICA - Četiri osobe su lakše povređene u masovnoj tuči nealbanskih i albanskih učenika Gimnazije "25. maj" u Tuzima, koja je nastala zbog prekinute fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu. Direktor Urgentnog centra Vladimir Dobričanin rekao je podgoričkim Vijestima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.