Podgorica: Tuča đaka zbog utakmice

FoNet

15. 10. 2014. u 19:01

Četiri osobe su lakše povređene u masovnoj tuči nealbanskih i albanskih učenika Gimnazije "25. maj" u Tuzima, koja je nastala zbog prekinute fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu

PODGORICA - Četiri osobe su lakše povređene u masovnoj tuči nealbanskih i albanskih učenika Gimnazije "25. maj" u Tuzima, koja je nastala zbog prekinute fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu.

Direktor Urgentnog centra Vladimir Dobričanin rekao je podgoričkim Vijestima da su primili četiri učenika, uzrasta od 15 do 18 godina, sa lakšim telesnim povredama.

List piše, pozivajući se na više pouzdanih izvora iz škole, da je zbog tuče morala da interveniše i policija, a da je nastava u školi prekinuta.

"Nismo uspeli da identifikujemo učesnike incidenta. Intervenisali su i roditelji", rečeno je listu.

Trenutno se radi na identifikaciji učesnika tuče na osnovu snimaka sa kamera za nadzor.

Polomljena su i stakala na ulaznim vratima, a svađali su i roditelji, no srećom nije došlo do fizičkog obračuna između njih, piše list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Miroslav GTA

15.10.2014. 20:23

Dobro je stizu NEKI NOVI KLINCI, nova generacija PRAVIH DJETICA po uzoru na djedove koji su im bili ZA SRBSTVO I PRAVOSLAVLJE. Kad pomislim na one 'milove' razbistri mi se u glavi zasto je rat u ukrajini.

čiča

16.10.2014. 09:17

Au , pa i ovde nije uspeo američki projekat ljubavi izmedju Crnogoraca i njihovih šiftara

janko

16.10.2014. 10:38

To Milo ne vidi, ili nece da vidi, jer da albanci ne glasaju za njega nikada ne bi bio ni predsednik ni premijer. Zalosno je sto ga trpe, kroz sve te njegove lazi, koje plasira svom Narodu, zaboravio je jednu bitnu cinjenicu: Nema dobra Srbina bez dobra Crnogoraca, niti dobra Crnogorca bez dobra Srbina. Iz istorije ima nulu, jer je nepismen i pun komleksa, kako bi to sakrio da niko ne vidi.

Dusko

16.10.2014. 11:18

Traze siptari da naplate podrsku referendumu iz 2006, mislio Milo da ce da prodje liso, bogami grdno se prevario i sve vise ce njegovi saveznici da traze ono sto im je obecao.

Tikov

16.10.2014. 12:51

dokle smo dosli, svealbanski svet "tuca izmedju nealbanskih i albanskih ucenika" jel to tamo vec Aljbanija

Padje

16.10.2014. 15:34

Za VN izgleda nije vijest da je jutros kamenovana Albanska Ambasada u Podgorici i da s uhapsena troica klipana. Dragi susjedi u danasnjoj CG nema mjesta niti jednom od navedenih nacionalizama i necemo dozvoliti da bilo ko kvari prilicno dobre medjunacionalne odnose u CG.Vase medjusobne probleme rijewsavajte kako vec hocete ali u CG necete!

skadar

16.10.2014. 18:20

@Padje - lepo rece nas vladika- poturica gori od turcina, nekrscem se gore usmrdjese... a veliki car lazar rece-...rdjom kapo dok mu je koljena...