NEKO SME I TO DA KAŽE: UEFA je kriva za prekid u Beogradu!

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKO SME I TO DA KAŽE: UEFA je kriva za prekid u Beogradu!

Britanski Independent ocenio je da deo odgovornosti za incidente na utakmici Srbije i Albanije snosi i Evropska fudbalska unija (UEFA).  
FOTO: STARSPORT

Britanski list ističe da je UEFA, uprkos toga što je znala za postojanje političkih tenzija između Srbije i Albanije, ove dve zemlje stavila u istu grupu kvalifikacija. 

- UEFA je zabranila albanskim navijačima da prisustvuju utakmici, a ranije je dozvolila da Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Albanija budu u istoj grupi kvalifikacija, uprkos dugogodišnjim političkim tenzijama između ove dve zemlje. Srbi i Albanci su inače, dva entiteta koja učestvuju u sporu oko Kosova - podseća Independent.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

BROJI SITNO DO POVRATKA: Suarezu uručena Zlatna kopačka, Real u mislima


ALBANSKI FUDBALERI: Kao da smo bili u ratnoj zoni, a nikog da nas brani!


BAŠ NEMA SREĆE: Fudbaler Bajerna mora na novu višemesečnu pauzu





Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropska Unija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasili se i Rusi: Albanci napravili provokaciju u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014

Počasni predsednik Ruskog fudbalskog saveza Vjačeslav Koloskov ocenio je da je UEFA napravila grešku kada je u istu grupu na Evropskom fudbalskom prvenstvu stavila reprezentacije Srbije i Albanije. ..Fudbaleri Albanije pojurili ka svlačionici.. ..Po njegovoj oceni, albanska strana je napravila provokaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.