Džaka vređao Mitrovića prilikom borbe za zastavu: Ne smeju je Škije držati!

Izvor: Blic, 15.Okt.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaka vređao Mitrovića prilikom borbe za zastavu: Ne smeju je Škije držati!

Albanski portal "Balkanweb.com" izneo je svoju verziju događaja tokom utakmice Srbija - Albanija, prenevši reči Taulanta Džake tokom otimanja zastave što je izazvalo prekid.

Let zastave Velike Albanije zaustavio je reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, kako bi se utakmica nastavila, a onda su na njega nasrnuli fudbaleri Albanije, izazvavši još goru reakciju sa tribina, pošto su navijači uleteli.

Albanski medij navodi da je bivši mladi reprezentativac Švajcarske i aktuelni član albanske selekcije Taulant Džaka reagovao otimanjem zastave uz reči "Nedopustivo je da Škije drže zastavu", što je pogrdan naziv koji Albanci koriste za Srbe.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanski fudbaler vređao Srbe: Nisam hteo da dozvolim da škije drže našu zastavu

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Albanski portal "Balkanweb.com" izneo je svoju verziju događaja tokom utakmice Srbija - Albanija i preneo reči fudbalera Taulanta Džake...Let zastave Velike Albanije zaustavio je reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, a onda su na njega nasrnuli fudbaleri Albanije, izazvavši još goru reakciju...

Nastavak na Blic...

Albanski fudbaler vikao: "Nisam dao da je ŠKIJE drže". Zastava ipak završila u policiji

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Kako "Blic" saznaje, zastava "Velike Albanije" koja je izazvala incident na sinoćnoj fudbalskoj utakmici između Srbije i Albanije u posedu je srpske policije. Otkriveno je i pod kojim okolnostima je fudbaler reprezentacije Albanije Taulant Džaka oteo zastavu...Albanski portal "Balkanweb.com" izneo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.