SRAMNO: Fudbaler koji je napao Mitrovića vređao Srbe u albanskim medijima!

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNO: Fudbaler koji je napao Mitrovića vređao Srbe u albanskim medijima!

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka, koji je izazvao reakciju navijača nasrnuvši na Stefana Mitrovića, za ondašnje medije vređao je ovog igrača, ali i kompletan srpski narod!

Naime, kako piše albanski portal „balkanweb.com„, ovaj fudbaler je izjavio da je nasrnuo na Mitrovića zato što nije želo da škije, kako Albanci pogrbno nazivaju Srbe, drži njihovu zastavu srpskim rukama.
- Nisam želeo da se naša zastava nađe u rukama jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << škije. Morao sam da reagujem i sprečim to – rekao je Džaka.
Kao što je poznato, odmah nakon što je ovaj Albanac nasrnuo na Mitrovića, na teren su utrčali navijači, ali i rezervni igrači a na terenu je došlo do opšteg meteža.
Srpski fudbaler je prethodno dohvatio zastavu „Velike Albanije“ koja je, daljnskim navigovanom letelicom, stigla tačno iznad stadiona u Humskoj. Nakon opšteg meteža usledio je prekid meča.
Inače, Taulant Džaka je počeo karijeru kao mladi reprezentativac Švajcarske, ali se u seniorskoj kategoriji opredelio da zaigra za nacionalni dres Albanije.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

KVALIFIKACIJE ZA EP: Poraz Orlića u Novom Sadu


SUPERKUP: Zvezda i Ribnica za prvi ovosezonski trofej


PREDSEDNIK FS ALBANIJE: Nije bitno ko će osvojiti bodove?!




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džaka nastavio sa vređanjem: Nisam želeo da “škije” drži albansku zastavu

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2014

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka i u Tirani je nastavio sa provokacijama na račun Srbije i Stefana Mitrovića.- Nisam želeo da se naša zastava nađe u rukama jednog škije. Morao sam da reagujem i sprečim to, rekao je Taulant Džaka za “balkanweb.com”.Inače Albanc pogrdno Srbe nazivaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.