Albanski premijer: Bila je to predstava nasilja i rasizma!

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski premijer: Bila je to predstava nasilja i rasizma!

Premijer Albanije Edi Rama je izjavio da je ono što se dogodilo na stadionu Partizana tokom utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije bila predstava nasilja i rasizma.

Učestvujući u emisiji albanskog programa Glasa Amerike Rama je izjavio da politika ne treba da bude pod uticajem sporta.
Fudbal ne može da bude instrument politike”, rekao je Rama.
On je ocenio da je to što se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na stadionu Partizana „bila predstava nasilja i rasizma”.
Prema njemu takvi incidenti se ne mogu dogoditi u Albaniji, pošto će Albanci i Albanija biti „nadahnuće za region”.
„Albanija i Albanci neće pasti na taj nivo. Albanija i Albanci su odlučni da budu model nadahnuća za budućnost”, rekao je Rama.
On je istakao da je ponosan na fudbalere reprezentacije njegove zemlje i dodao da su oni bili superiorni u igri i prilikama za gol.
Premijer Rama je odbio kao neistinite tvrdnje iznete protiv njegovog brata odgovarajući da „nema ničega istinitog u tome”.
Izvor: tanjug.rs
The post Albanski premijer: Bila je to predstava nasilja i rasizma! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Fudbal,   Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta kaže albanski premijer!

Izvor: Mondo, 15.Okt.2014

Premijer Albanije Edi Rama, čija je poseta Beogradu najavljena za koji dan, dao izjavu o incidentima na utakmici, koja ne ide u prilog smirivanju tenzija. "To u Albaniji ne može da se dogodi - mi smo nadahnuće za region"...Foto: screenshot,YouTube..Premijer Albanije Edi Rama izjavio je u sredu uveče...

Nastavak na Mondo...

Rama: Albanija je za dijalog sa svim narodima u regionu

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2014, 16:12

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas za kanal “Frans 24″ da njegov brat nije učestvovao u incidentu sa dronom na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija te da su priče o tome “smešne”, poručivši istovremeno da je Albanija opredeljena za dijalog sa svim narodima u regionu i da se ne treba...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.