Albancu koji je u Beogradu podigao dron zabranjen dolazak na meč sa Srbijom

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albancu koji je u Beogradu podigao dron zabranjen dolazak na meč sa Srbijom

Ismailu Morini, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu biće zabranjen ulaz na stadion u Elbasanu, saopštio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Ilir Šuljku. On je za lokalni portal Panorama sport kazao da "Morina neće moći da prisustvuje utakmici i da je to sigurno 1000 posto". Šuljku kaže da će bezbednost na meču biti na najvišem nivou i dodao "da je ovaj događaj za (FSHF) samo još jedna fudbalska utakmica i da će se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tom duhu i utakmica i prirpemati. Isti list prenosi izjavu Morine da on nije terorista i da mu je žao što je doneta takva odluka, te da su to savez i policija mogli da drže u tajnosti. Mediji u Albaniji pišu o ovoj utakmici kao o najvažnijoj u poslednjih nekoliko godina i šest dana uoči meča sve naslovne strane sportskih časopisa posvćene su duelu Albanije i Srbije. Kvalifikaciona utakmica za prvenstvo Evrope između Albanije i Srbije igra se u Elbasanu 8. oktobra, a nosi poseban rizik pošto je prvi duel dva tima u oktobru prošle godine u Beogradu prekinut nakon incidenata koji su usledili, jer se u 41. minutu meča iznad stadiona Partizana pojavio dron sa zastavom tzv. Velike Albanije. Sud za sportsku arbitražu u Lozani registrovao je meč sa 3:0 u korist Albanije, a nakon te odluke došlo je i do "razmene mišljenja" na Tviteru između premijera Edija Rame i Aleksandra Vučića. Dvojica premijera, kako je ranije najavljeno, zajedno će posmatrati utakmicu u Elbasanu.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZABRANA: Čovek koji je prekinuo meč Srbija-Albanija neće moći na stadion u Elbasanu!

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015

Ismailu Morini, koji je priznao da je upravljao dronom koji je prekinuo duel između Srbije i Albanije u Beogradu biće zabranjen ulaz na stadion u Elbasanu.. . Tu vest saopštio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Ilir Šuljku.. - Morina neće moći da prisustvuje utakmici i to je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.