Trener Santosa: Gvardiola nije dobro rešenje, već ja

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Santosa: Gvardiola nije dobro rešenje, već ja

Trener Santosa Murisi Ramaljo izjavio je da Pep Gvardiola nikako ne bi bio dobar izbor za selektora Brazila:
Gvardiola je sjajan trener, ali ne poznaje brazilsku kulturu. Brazil je pet puta bio prvak sveta i to sa domaćim trenerima. Luis Felipe Skolari, Tite, Abel Braga i ja zaslužujemo više poštovanja.
Brazil je prošle nedelje iznenada ostao bez selektora pošto je Mano Menezes dobio otkaz, a nekadašnji trener Barselone jedan je od kandidata za tu funkciju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Brazilci neće stranca za selektora

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2012

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije Žoze Marija Marin rekao je domaćim novinarima da je malo verovatno da za selektora nacionalnog tima bude imenovan inostrani stručnjak.. Uprkos medijskim spekulacijama da je bivši trener Barselone Pep Gvardiola kandidat za tu funkciju Marin je potvrdio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.