Brazilci neće stranca za selektora

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2012, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilci neće stranca za selektora

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije Žoze Marija Marin rekao je domaćim novinarima da je malo verovatno da za selektora nacionalnog tima bude imenovan inostrani stručnjak.
Uprkos medijskim spekulacijama da je bivši trener Barselone Pep Gvardiola kandidat za tu funkciju Marin je potvrdio da CBF preferira domaćeg stručjaka na kormilu reprezentacije umesto Mana Menezesa, koji je otpušten prošle nedelje.
Zaista poštujem Gvardiolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << međutim, mi smo svih pet titula prvaka sveta osvojili sa brazilskim trenerima – izjavio je Marin.
Prema njegovim rečima, naredni selektor mora da ima „pobednički profil” za vođenje državnog tima na svetskom šampionatu 2014. godine, koji će biti održan u Brazilu.
Za jednog od glavnih kandidata da na klupi „karioka” zameni Menezesa važi Luis Felipe Skolari, koji je trenutno bez posla, a koji je Brazilce vodio do titule na prvenstvu 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazilci neće stranca za selektora reprezentacije

Izvor: Press, 26.Nov.2012

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Žoze Marija Marin rekao je domaćim novinarima da je malo verovatno da za selektora nacionalnog tima bude imenovan inostrani stručnjak..Uprkos medijskim spekulacijama da je bivši trener Barselone Pep Gvardiola kandidat za tu funkciju Marin je potvrdio...

Nastavak na Press...

Brazil neće stranca za selektora

Izvor: B92, 27.Nov.2012, 00:44

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Žoze Marija Marin rekao je da je malo verovatno da za selektora bude imenovan inostrani stručnjak...Uprkos medijskim spekulacijama da je bivši trener Barselone Pep Gvardiola kandidat za tu funkciju Marin je potvrdio da CBF preferira domaćeg stručjaka...

Nastavak na B92...

Nije moguće da Gvardiola postane selektor Brazila

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2012

Predsednik Fudbalskog saveza Brazila Žoze Marija Marin izjavio je danas da ne postoje mogućnosti da neki strani trener bude angažovan kao selektor reprezentacije... Uprkos glasinama da bi bivši trener Barselone Pep Gvardiola mogao da preuzeme reprezentaciju Brazila nakon otkaza doskorašnjem selektoru...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.