Luksemburgo novi trener Fluminensea

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksemburgo novi trener Fluminensea

Bivši tener Real Madrida Brazilac Vanderlej Luksemburgo novi je šef stručnog štaba Fluminensea, umesto Abela Brage koji je dobio otkaz posle pet uzastopnih poraza.
Luksemburgo je prethodno bio angažovan u Gremiju, gde je otpušten ranije ove godine.
– Ovaj tim je izgubio svega tri utakmice kada je osvojio titulu prvaka Brazila 2012. Moramo da povratimo to samopouzdanje i da vratimo Fluminense na vrh tabele, gde mu je i mesto – rekao je Luksemburgo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji je u karijieri bio i selektor brazuilske reprezentacije – od 1998. do 2000, kao i velikog broja brazilskih klubova među kojima i Kruzeira, Korintijansa, Santosa i Flamenga.
Brazilski stručnjak koji je sa Fluminenseom potpisao ugovor do kraja godine dodao je da je glavni cilj kluba da obezbedi učešće u Kupu Libertadores sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.