Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2021, 09:35

LUDI TIKET, petak, 1.428.000 dinara: Tri kombinovana GG projektila

Bilo je kidanja živaca, golova u poslednji čas, ali sve se na kraju žestoko isplatilo

Igrač s veba poslužio se vrlo lukavom dobitnom taktikom. Izbacio je tri kombinovane GG igre, koje zbog kvota koje nose slobodno možemo da okarakterišemo i kao kladilačke kasetne bombe. Priča se svela na ukupan koeficijent 2.856, uz uplatu u iznosu od 500 dinara!

Stavka jedan – meč Kairat – Bazel, za kvotu 10,5, prošao je za dlaku u Ligi konferencija, pošto su gosti u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvom poluvremenu tresli mrežu tek u 45. minutu. I Braga je takođe bila lenja u Ligi Evrope, pa je GGI&GGII igra takođe zbog pomenutog kluba visila do samog finiša prvog, ali i drugog dela igre. Isto je uradio i Vitese u prvom poluvremenu meča sa Renom, pošto je gol postignut tek u 43. minutu utakmice.

I to bi bilo sve, pa vi vidite koliku su razornu moć imale igre koje smo s pravom na početku nazvali projektilima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.