Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 03:34

LŠ (kval.)

Vicešampion Srbije TSC dobio je portugalsku Bragu za rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ovde ćemo se osvrnuti i na ostale parove koji su danas izvučeni u Nionu.
U „stazi šampiona“, Dinamo iz Zagreba nije imao sreće, pošto će, ako prođe Astanu u drugom kolu, odmeriti snage sa prvakom Grčke AEK-om iz Atine, koji mu je bio najteži mogući rival iz grupe timova koji nisu bili nosioci. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << AEK igra bivši dinamovac Domagoj Vida.
Olimpija iz Lubljane je autsajder u drugom kolu protiv Ludogoreca, ali ako uspe da prođe Bugare, verovatno je čeka dvomeč sa ekipom Galatasaraja, koji ne bi smeo da ima problema sa Žalgirisom.
Zrinjski ili Slovan će u trećem kolu na Makabi Haifu ili Šerif, pa bi golman slovačkog prvaka Milan Borjan mogao na megdan starim dužnicima.
U „stazi pratilaca“ nema velikih derbija, ali bi mogli da vidimo nekoliko zanimljivih duela, poput Rendžersa i Genka ili Marseja i Panatinaikosa…
Staza šampiona:
Rakov/Karabag – Aris Limasol/BATE Borisov
Zrinjski/Slovan – Šerif/Makabi Haifa

AEK – Dinamo Zagreb/Astana
Ludogorec/Olimpija – Žalgiris/Galatasaraj
Brejdablik/Kopenhagen – Sparta Prag
Ki Klaksvik/Heken – Helsinki/Molde

Staza pratilaca:
Braga – TSC
Glazgov Rendžers – Servet/Genk
Dnjipro/Panatinaikos – Olimpik Marsej

PSV Ajndhoven – Šturm Grac


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.