LE: Liverpulu i Borusiji samo po bod

Izvor: B92, 01.Okt.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Liverpulu i Borusiji samo po bod

Liverpul i Borusija Dortmund razočarali su u drugom kolu Lige Evrope osvojivši samo po bod, dok su očekivane pobede ostvarili Napoli i Viljareal.

Liverpul je igrao samo 1:1 sa Sionom na Enfildu, dok je Borusija sa Nevenom Subotićem u timu izbegla poraz od PAOK-a na Tumbi istim rezultatom.

Napoli je lagano slavio u Varšavi protiv Legije 2:0, dok je Viljareal minimalnim rezultatom nadigrao Viktoriju Plzenj. U meču večeri Fenerbahče je nadoknadio dva gola zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Seltika i remizirao u Glazgovu 2:2.

Dinamo Minska našeg trenera Vuka Rašovića poražen je od bečkog Rapida 1:0 na svom terenu, dok je debakl doživeo Klub Briž koji je neočekivano izgubio od danskog Mitjilanda 3:1, takođe kod kuće.

Iznenađenje je priredio i Slovan Liberec minimalnim trijumfom nad Olimpikom u Marseju na Velodromu, dok Ajaks nije uspeo da slavi u Norveškoj, igrao je 1:1 sa Moldeom. Trijumfe su ostvarili još Braga i Krasnodar.

U prvim mečevima drugog kola ubedljivi su bili Šalke i Fiorentina, Lacio je slavio posle preokreta, dok je Partizan lider grupe L.

Grupa A:

Seltik – Fenerbahče 2:2

Grifits 28, Komons 32 Fernandao 43, 48

Molde – Ajaks 1:1

Hestad 8 – Fišer 18

Grupa B:

Liverpul – Sion 1:1

Lalana 4 – Asifua 18

Rubin Kazanj – Bordo 0:0

Grupa C:

Krasnodar – Gabala 2:1

Vanderson 8, Smolov 84 – Dodo 51

PAOK – Borusija Dortmund 1:1

Mak 34 – Kastro 72

Grupa D:

Klub Briž – Mitjiland 1:3

Munije 79 – Sisto 51, Onuaču 67, Novak 74

Legija – Napoli 0:2

Mertens 53, Iguain 84

Grupa E:

Dinamo Minsk – Rapid Beč 0:1

Hofman 54

Viljareal – Viktorija Plzenj 1:0

Baptistao 54

Grupa F:

Braga – Groningen 1:0

Hasan 5

Marsej – Liberec 0:1

Kufal 84

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE - Liverpul posrće, pobeda Napolija u Poljskoj

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2015

Odigrani su i svi mečevi drugog kola Lige Evrope u grupama A, B, C, D, E i F...Grupa A..Dva nerešena rezultata u ovoj grupi, a nakon dva odigrana kola Molde se nalazi na čelnoj poziciji...Oni su danas na svom terenu odigrali 1:1 sa ekipom Fenerbahčea i zahvaljujući pobedi u prvom kolu protiv Fenerbahčea...

Nastavak na Sportske.net...

LE: Napoli i Viljareal sigurni, Liverpulu i Borusiji samo po bod (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2015

U preostalim mečevima 2. kola Lige evrope viđeno je pet remija, četiri minimalne pobede i tri ubedljivija trijumfa.. . Liverpul i Borusija su osvojili samo po bod, a Napoli i Viljareal su očekivano osvojili ceo plen. Iako je vodio od 4. minuta golom Lalana, već od 18. je Sion poravnao i uspeo da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.