LE (GRUPE G,H i I) - Rosonerima pripao spektakl protiv Škota, Lester izgubio, Braga odlična! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 21:59

LE (GRUPE G,H i I) - "Rosonerima" pripao spektakl protiv Škota, Lester izgubio, Braga odlična! (video)

Kolo puno preokreta.

Grupa G

AEK - Sporting Braga 2:4

Zorja - Lester 1:0


Grci nisu imali šanse protiv gostiju iz Portugal. Braga je već posle deset minuta imala ubedljivih 2:0, golove su postigli Tormena u 8. i Esgaio u 10. minutu meča. Uspeo je da smanji Oliviera u 31. minutu na 2:1, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Braga na pauzu ipak odlazi sa dva gola prednosti zahvaljujući Horti i golu u 45. minutu za 3:1

Pokušao je AEK u drugom delu igre, izdvaja se šansa Hnida, ali bez promene rezultata - Portugalci sa druge strane stižu do 4:1 zahvaljujuči Galenu u 83. minutu. Braga je potvrdila učešće u narednoj fazi.

Zorja nije uspela ozbiljnije da ugrozi Lester u prvih 45 min, imali su šanse Kočergin i Cigankis, sa druge strane Under je bio najagilniji. Pri kraju susreta Medison i Ihenačo promašuje odlične šanse što donosi kaznu.

Sajadmaneš pogađa za 1:0 i drugu pobedu ukrajinskog tima ove sezone u LE.

Grupa H

Lil - Sparta Prag 2:1

Milan - Seltik 4:2


Tokom prvih 45 minuta bez golova u Lilu a onda u drugom neverovatna završnica. Prvo je Čelustka kod gostiju dobio drugi žuti, ipak gosti iz Praga dolaze do prednosti preko Krejčija, Plavšić upisuje asistenciju u 71. minutu.

"Doge" reaguju izmenom, Jilmaz ulazi na teren i postiže dva gola za četiri minuta. Burak je bio precizan u 80. i 84. minutu te donosi pobedu i Lil zadržava poziciju jedan u grupi sa Milanom.

"Rosoneri" su takođe uspeli da slave posle preokreta. I to kakvog.

Seltik je poveo sa 2:0 do 14. minuta igre, strelci su bili Rogić i Eduard. Ipak do kraja prvog dela igre bilo je 2:2 - Čalhanoglu pogađa u 24. minutu iz sjajnog slobodnjaka da bi Kastiljeho doneo 2:2 samo dva minuta kasnije.

U nastavku scena pripada mladom Haugeu. Norvežanin prvo donosi vođstvo Milanu svojim predivnim golom u 50. minutu da bi u 82. minutu asistirao Diazu za konačnih 4:2 i bitnu pobedu Piolijevog tima.

Grupa I

Karabag - Makabi Tel Aviv 1:1

Sivaspor - Viljareal 0:1


Karabag je uspeo da stigne do svog prvog boda ove sezone u LE. Gosti iz Tel Aviva su poveli prvi, Kohen je bio siguran iz penala, samo petnaest minuta kasnije u 37. minutu Romero donosi izjednačenje 1:1.

Imao je Vilde-Donald odličnu šansu da donese sva tri boda domaćinu, ali njegov šut završava na samom okviru gola. Uroš Matić je odigrao svih devedeset minuta u sastavu domaćih.

"Žuta podmornica" je overila svoju prvu poziciju minimalnom pobedom nad Sivasporom.

Gol odluke je postignut petnaestak minuta pred kraj, Čukuvueze donosi 1:0 i pobedu gostiju za vrh grupe.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE (GRUPA D, E i F) - Poker Benfike, Glazgovu pripao spektakl, Rijeka namučila Sosijedad! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 00:05

Miroljubivo u grupi F...Grupa D..Benfika - Leh 4:0..Glazgov Rendžers - Standard Lijež 3:2..Portugalci su još jednom pobedili Leh...Vertongen je otvorio seriju pogodaka domaćih, Benfika je imala vođstvo od 1:0 zahvaljujući golu Belgijanca u 36. minutu...U drugom delu igre Pici je zabeležio asistenciji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.