U specijalnoj operaciji u Slavjansku ubijeno 8 ljudi, 16 ranjeno

Izvor: Vostok.rs, 07.Maj.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U specijalnoj operaciji u Slavjansku ubijeno 8 ljudi, 16 ranjeno

07.05.2014. -

U operaciji ukrajinske vojske u Slavjansku 5. i 6. maja ubijeno je osmoro ljudi, rekli su u resoru zdravlja Donjecke oblasne državne administracije.

„Hospitalizovano je 16 ljudi u srednje teškom i teškom stanju“, - kaže se u saopštenju. Prema podacima štaba samoodbrane Slavjanska, za dva dana je poginulo 20 pripadnika samoodbrane, nekoliko desetina civila je ranjeno.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: REUTERS/Baz Ratner    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija odlučno osuđuje terorističke napade u Keniji

Izvor: Vostok.rs, 07.Maj.2014

07.05.2014. -..Rusija odlučno osuđuje terorističke napade u Keniji i izražava saučešće povodom žrtvi napada, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova RF...U resoru je istaknuto da se Moskva solidariše sa vladom i narodom Kenije u borbi protiv terorizma. Osim toga MSP RF izražava nadu da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.