Izvor: Danas, 15.Mar.2022, 00:43

Opozicija i ukrajinska diplomatkinja osudili izjavu mitropolita Joanikija

Otpravnica poslova Ukrajine u Crnoj Gori Natalija Fijalka osudila je izjavu mitropolita Crnogorsko-primorskog Srpske pravoslavne crkve Joanikija povodom rata u Ukrajini dok je opozicija u Crnoj Gori istakla da mitropolit ocenom da je Crna Gora projektovana da bude mala Ukrajina poziva na rat.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je mitropolit Joanikije jednom izjavom izazvao bes Ukrajine

Izvor: B92, 15.Mar.2022

Podgorica -- Otpravnica poslova Ukrajine u Crnoj Gori Natalija Fijalka osudila izjavu mitropolita Crnogorsko-primorskog SPC Joanikija povodom rata u Ukrajini...Reagovala je i crnogorska opozicija koja smatra da mitropolit ocenom da je Crna Gora projektovana da bude mala Ukrajina poziva na rat..."Mogu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.