EAA nagradila Bekrića kao najveću evropsku atletsku zvezdu u usponu

Izvor: Press, 12.Okt.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EAA nagradila Bekrića kao najveću evropsku atletsku zvezdu u usponu

"Veoma sam ponosan, uvek je čast predstavljati svoju zemlju. Imam veliku podršku navijača u Srbiji i, naravno tima sa kojim radim. Zbog toga se nadam da ću u budućnosti osvojiti još medalja", rekao je Bekrić na svečanosti u glavnom gradu Estonije.

Bekrić je ove godine u trci na 400 metara sa preponama na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojio bronzanu medalju. Takođe, došao je do zlata u istoj disciplini na šampionatu Evrope za mlađe seniore u Tampereu.

Na takmičenju u Tampereu je sa rezultatom od 48,76 sekundi postavio novi državni rekord. 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bekriću nagrada "Zvezda u usponu"!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2013

Srpski atletičar dobio je u Talinu priznanje Evropske atletske federacije. Nominovana u ženskoj konkurenciji bila je Amela Terzić... ..Emir Bekrić je dobio priznanje “Zvezda u usponu” na gala večeri u Talinu, koje mu je dodelila Evropska atletska federacija..."Bio sam veoma ponosan. Uvek je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.