US open, 1. dan: Bojana protiv Jelene, pa Novak pred zoru

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US open, 1. dan: Bojana protiv Jelene, pa Novak pred zoru

Prvog takmičarskog dana na US openu, u ponedeljak 25. avgusta, na terenima će biti tri predstavnika Srbije.

Oko 19 časova po srednjeevropskom vremenu počeće srpski derbi u konkurenciji teniserki, jer će snage odmeriti Bojana Jovanovski i deveti nosilac, Jelena Janković.

Biće to četvrti duel naših teniserki, a Jelena vodi sa 2:1, s tim što je Bojana svoj jedini trijumf ostvarila davne 2010. u Pekingu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a Jankovićeva te iste u Portorožu, te 2013. u Rimu.

Novak Đoković će na teren izaći tek u utorak po srednjeevropskom vremenu, oko tri sata iza ponoći, kada je na programu meč koji će zatvoriti program na glavnom, "Artur Eš" stadionu.

Najbolji teniser sveta će tada za rivala imati Dijega Švarcmana, Argentinca koji je trenutno 80. na ATP listi, i koji do sada nije igrao protiv Đokovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.