Vemić i Zverev u drugom kolu dubla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2009, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vemić i Zverev u drugom kolu dubla

NJUJORK - Srpski teniser Dušan Vemić i Nemac Miša Zverev plasirali su se večeras u drugo kolu dubla na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, pošto su savladali Amerikance Brendana Evansa i Aleksa Kuzjecova sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5.

Vemić i Zverev u drugom kolu će igrati protiv Belorusa Maksa Mirnjija i Izraelca Endija Rama, koji su postavljeni za pete nosioce na turniru.

Otvoreno prvenstvo SAD igra se za ukupni nagradni fond od 20 miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vemić i Zverev dobili u dva seta

Izvor: B92, 03.Sep.2009

Srpski teniser Dušan Vemić i Nemac Miša Zverev plasirali su se u drugo kolo dublova na US Openu. ..Na startu turnira srpsko-nemačka kombinacija pobedila je Amerikance Brendana Evansa i Aleksa Kuznjecova u dva seta - 7:6 (8-6), 7:5. U narednoj rundi rivali Vemića i Zveuzreva biće Belorus Maks Mirnji...

Nastavak na B92...

Vemić i Zverev u drugom kolu dubla

Izvor: RTS, 03.Sep.2009

Srpski teniser Dušan Vemić i Nemac Miša Zverev plasirali su se večeras u drugo kolu dubla na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, pošto su savladali Amerikance Brendana Evansa i Aleksa Kuzjecova sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5. ..Vemić i Zverev u drugom kolu će igrati protiv Belorusa Maksa Mirnija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.