US Open - Kraj za Jelenu i Aleks

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open - Kraj za Jelenu i Aleks

Srpski tandem nije uspeo da se plasira u četvrtfinale US Opena, u konkurenciji ženskih dublova.

Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić eliminisane su danas sa Ju-Es Opena u konkurenciji dubla, pošto su u osmini finala poražene od austrlijsko-kazahstanske kombinacije Kejsi Delakva i Jaroslava Švedova sa 1:2, u setovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 6:2, 5:7 i 5:7.

Jankovićeva i Krunićeva poražene su posle dva sata i 25 minuta igre.

Srpski dubl je posle veoma dobrog prvog seta, imao prednost od 4:2 u drugom setu, ali su Delakva i Švedova od tog trenutka zaigrale znatno bolje i uspele u potpunosti preokrenu tok igre i na kraju izbore plasman u četvrtfinale.

Delakva i Švedova će u četvrtfinalu igrati protiv boljih iz duela između italijanskog para  Karin Knap i Roberta Vinči i Ruskinja Ale Kudrijaceve i Anastasije Pavlijučenkove.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena i Aleksandra bez četvrtfinala

Izvor: B92, 06.Sep.2015

Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić eliminisane su sa US Opena u konkurenciji dubla...One su u osmini finala poražene od australijsko-kazahstanske kombinacije Kejsi Delakva i Jaroslava Švedova sa 1:2, u setovima 6:2, 5:7 i 5:7...Jankovićeva i Krunićeva poražene su posle dva sata...

Nastavak na B92...

Jankovićeva i Krunićeva eliminisane sa US Opena

Izvor: Akter, 07.Sep.2015, 08:23

Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić eliminisane su danas sa Ju-Es Opena u konkurenciji dubla, pošto su u osmini finala poražene od austrlijsko-kazahstanske kombinacije Kejsi Delakva i Jaroslava Švedova sa 1:2, u setovima 6:2, 5:7 i 5:7..Jankovićeva i Krunićeva poražene su posle...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.