US Open: Jankovićeva preskočila Bugarku i zakazala megdan sa Šveđankom

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Jankovićeva preskočila Bugarku i zakazala megdan sa Šveđankom

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo US Opena u Njujorku, pošto je pobedila 53. teniserku sveta Cvetanu Pironkovu iz Bugarske sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:4. Janković, inače deseta teniserka sveta, do trijumfa je došla posle sat i 37 minuta igre. Srpkinji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je za pobedu bilo dovoljno da napravi dva brejka, u 11. gemu prvog seta i sedmom gemu drugog seta.

Jankovićeva će u trećem kolu igrati protiv Šveđanke Johane Larson, koja je ranije u sredu posle tri seta pobedila Amerikanku Sloun Stivens sa 2:1, po setovima 5:7, 6:4, 6:2.

Janković je do sada dva puta igrala protiv 96. teniserke sveta Larson i ostvarila obe pobede. Oba meča igrale su prošle godine, na Australijan openu bilo je 6:2, 6:2, a na turniru u Nirnbergu 6:2, 6:0.

(Foto: Beta/AP/Frank Franklin II)
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Jelena Janković u 3. kolu Ju Es opena

Izvor: Beta, 28.Avg.2014, 01:53

BEOGRAD, 27. avgusta 2014. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u 3. kolo Ju Es opena u Njujorku, pošto je u sredu uveče pobedila 53. teniserku sveta Cvetanu Pironkovu iz Bugarske sa 2:0 u setovima (7:5, 6:4)...Jankovićeva, 10. teniserka sveta, do pobede je došla za sat i 37 minuta....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.