US Open: Đoković ubedljiv protiv Francuza

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2014, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Đoković ubedljiv protiv Francuza

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je

bio bolji od Francuza Pola Anrija Matjea sa 3:0, po setovima 6:1, 6:3, 6:0.

Novak je bio ubedljiv u prvom setu, pošto je Francuzu prepustio samo jedan gem, da bi mu u drugom bio dovoljan samo jedan brejk za prednost od 2:0.

Najbolji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sveta je i u trećem setu nastavio da igra u istom ritmu, ne prepustivši 81. teniseru na svetu nijedan gem, pa se posle samo 90 minuta igre plasirao u treće kolo poslednjeg gren slem

turnira u sezoni.

Prvi teniser sveta će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Sema Kverija, koji je danas pobedio Španca Giljerma Garsiju Lopesa sa 3:0.

Đoković je do sada osam puta igrao sa Kverijem i zabeležio sedam pobeda.

(Foto: Beta/(AP/Elise Amendola))
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

US open: Monfis u tri seta do trećeg kola, Anderson preokrenuo protiv Janoviča

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 20:49

Francuski teniser Gael Monfis plasirao se u treće kolo US opena, pobedivši Alehandra Gonzaleza sa 7:5, 6:3, 6:2...Monfis je do pobede došao posle 128 minuta igre, a neizvesnosti je bilo samo u prvom setu posle dva brejka na početku, posle čega je u završnici prelomio Francuz novim oduzimanjem servisa. U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.