US Open: Đoković dobro startovao, Lajović eliminisan

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2016, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Đoković dobro startovao, Lajović eliminisan

Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na US Openu pobedom nad Poljakom Ježijem Janovičem rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 5:7, 6:2, 6:1.

Igra najboljeg tenisera sveta nije bila na najvišem nivo, barem ne u drugom setu kada je Đoković napravio mnogo grešaka, a evidentan je bio i bol u desnoj ruci.

"Nikada nije lako igrati na vrhunskom nivou tokom čitave godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Naiđe period kada se ne osećate dobro. Idem dan po dan i uspeo sam da prebrodim ovaj", rekao je Novak posle meča. Uvertiru pred duel napravio je Fil Kolins u sklopu svečane ceremonije otvaranja, zbog čega je duel kasnio više od jednog časa.

Novak će u borbi za treću rundu igrati protiv Čeha Jiržija Veselog.

S druge strane, Dušan Lajović je eliminisan već na startu turnira od Benoa Pera iz Francuske sa 3:2, po setovima 6:2, 2:6, 3:6, 7:5 i 6:1.

Pera u narednoj rundi čeka Markos Bagdatis.

Autor: 021.rs/foto: Getty images
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

US Open: Đoković dobro startovao, Lajović eliminisan

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2016

Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na US Openu pobedom nad Poljakom Ježijem Janovičem rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 5:7, 6:2, 6:1. Igra najboljeg tenisera sveta nije bila na najvišem nivou, barem ne u drugom setu kada je Đoković napravio mnogo grešaka, a evidentan je bio i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.