US OPEN: Krunićeva lako do trećeg kola

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Krunićeva lako do trećeg kola

Srpkinja je prvi set rešila za samo 28 minuta

Aleksandra Krunić se plasirala u treće kolo US opena pošto je savladala Kirsten Flipkens 2:0 (6:1, 6:3) u drugom kolu poslednjeg Gren slema sezone.

. U svojim servis gemovima nije dozvoljavala protivnici da je ugrozi, dok je u Belgijankinim lako pravila brejkove. Dominantno je tada delovala Krunićeva, što je i pokazao rezulat prvog seta - 6:1.

U drugoj deonici Flipkens se držala sve do šestog gema kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpska teniserka iskoristila prvu brejk loptu i povela sa 4:2. Do kraja meča je sigurnim servisima potvrdila prednost i rešila meč posle samo 63 minuta igre.

Naredna protivnica Krunićeve je Medison Kiz koja je savldala Peru 6:4, 6:1, a taj duel je na programu u subotu.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US Open - Federer rutinski do trećeg kola

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Švajcarac bez problema u uvodnom delu poslednjeg Gren Slema sezone...Posle Japanca Nišioke, Rodžer Federer je večeras u drugom kolu US Opena lako izašao na kraj i sa Beonoom Perom iz Francuske...Još jedan trijumf maksimalnim rezultatom, za dva sata na terenu, a na kraju rezultat na semaforu bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.