US Open - Federer rutinski do trećeg kola

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open - Federer rutinski do trećeg kola

Švajcarac bez problema u uvodnom delu poslednjeg Gren Slema sezone.

Posle Japanca Nišioke, Rodžer Federer je večeras u drugom kolu US Opena lako izašao na kraj i sa Beonoom Perom iz Francuske.

Još jedan trijumf maksimalnim rezultatom, za dva sata na terenu, a na kraju rezultat na semaforu bio je 7:5, 6:4 i 6:4 za Fededera.

Najjači otpor Per je pružio u prvom setu, tokom kog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uspeo da vrati brejk rivalu, izjednači na 4:4, pa 5:5, ali je u finišu poklekao, Federer je dobio dva naredna gema i osvojio prvi set sa 7:5.

U drugom i trećem Švajcarac je ponovo uspevao da na vreme dođe do brejkova i tu prednost je uspešno održavao.

Naredni rival Fedederu biće Australijanac Nik Kirjos, koji je u drugom kolu savladao Herberta sa 3:1 u setovima.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novak rutinski do trećeg kola, ništa od srpskog derbija...

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Srpski teniser Novak Đoković je uspeo da savlada Tenisa Sandgrena i da se plasira u treće kolo, ali tamo neće igrati protiv Đerea...Sigurnija igra Novaka Đokovića u drugom kolu, savladan je Tenis Sandgren rezultatom 6:1, 6:3, 6:7 (2:7) i 6:2 bez nekih većih problema...Fantastično je krenuo Novak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.