US OPEN: JJ poražena i u dublu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: JJ poražena i u dublu

Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale dubla na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto su poražene od Su-Vei Hsije sa Tajvana i Kineskinje Šuei Peng sa 2:0 (6:4, 6:2).

Hsije i Peng su za 71 minut igre nadigrale srpsko-hrvatsku kombinaciju.Jankovićeva i Lučićeva su u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prvom setu prvo imale brejk zaostatka, ali su uspele da preokrenu (4:1), međutim, tajvansko-kineska kombinacija je do kraja seta vezala pet gemova u kojim Srpkinja I Hrvatica nisu ni jednom usepele da dođu do gem lopte.U drugom setu, Jankovićeva i Lučić su izgubile dva svoja servis gema, pa su Hsije i Peng tako izborile četvrtfinale.One će se u četvrtfinalu sastati sa Ži Ženg iz Kine i Indijke Sanje Mirze. Beta
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.