US OPEN: Izner slomio Lajovića posle dva taj-brejka i 34 as udarca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Izner slomio Lajovića posle dva taj-brejka i 34 as udarca (FOTO)

Srpski teniser poražen u četiri seta.

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u ominu finala Ju Es Opena. Njega je sa 3:1 (7:6 (10:8), 6:7 (6:8), 6:3, 7:5) posle tri i po sata igre savladao Amerikanac Džon Izner.

US OPEN: Nadal posle ŽESTOKE borbe savladao Kačanova (FOTO)

SAD JE SVE JASNO: Poznat termin Novakovog meča protiv Gaskea! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Amerikanac je Lajovića slomio posle dva taj-brejka u prva dva seta iako je rezultat posle toga bio 1:1. Izner je odservirao čak 34 as udarca, ali je Lajović uspevao da se održi u igri i osvoji jedan set, ali posle toga više nije imao snage da se bori protiv Amerikanca.

#USOpenEnTST #3R John Isner accede a los octavos de final. El norteamericano derrotó a Dusan Lajovic por 7/6 6/7 6/3 7/5 y ya espera por Milos Raonic o Stan Wawrinka. pic.twitter.com/ohhHcxgplI

— Todo Sobre Tenis (@Tsobretenis) September 1, 2018

Izner će u osmini finala igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića koji je maksimalnim rezultatom savladao Švajcarca Stena Vavrinku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.