US OPEN: Đoković lako do četvrtfinala

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Đoković lako do četvrtfinala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se večeras u čevrtfinale US Opena savladavši u četvrtom kolu Španca Marsela Granoljersa sa 6:3, 6:0, 6:0.

Đoković je za samo sat i 19 minuta počistio sa terena trenutno 43. igrača na ATP listi.Srpski teniser je dominirao tokom celog meča, ne dopustivši protivniku ni najmanju šansu da napravi iznenađenje.Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je Đoković bio surov prema Špancu govori podatak iz prvog seta u kojem nije izgubio nijedan poen na svoj servis.Granoljers je parirao u samo nekoliko gemova prvog seta, ali je prvi reket sveta ubrzo preuzeo incijativu i sasvim zasluženo došao do 18. gren slem četvrtfinala u karijeri.Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Rusa Mihila Južnog, koji je bio bolji od Asutalijanca Lejtona Hjuita sa 6:3, 3:6, 6:7(3:7), 6:4, 7:5.Biće to njihov deveti susret, a srpski teniser vodi sa 5:3 u međusobnim duelima.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Novak „nulama“ pripretio Rusu

Izvor: Danas, 04.Sep.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ekspresno je stigao do četvrtfinala poslednjeg grend slema sezone US opena. Sa kolikom željom nastupa u Njujorku na svojoj koži je najbolje osetio Španac Marsel Granoljers kojem je naš as za nešto više od sat igre prepustio sam tri gema i zasluženo otišao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.