Subota na US openu: Krunićeva u 17.00 na Kvitovu, pa duel Novaka i Kverija

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subota na US openu: Krunićeva u 17.00 na Kvitovu, pa duel Novaka i Kverija

U subotu će na US openu Srbija imati četvoro predstavnika, a u singlu će se takmičiti Novak Đoković i Aleksandra Krunić.

Krunićeva će u 17 časova po srednjeevropskom vremenu otvoriti program na stadionu "Luj Armstrong" protiv Petre Kvitove u okviru trećeg kola, a oko 18.30 očekuje se početak meča Novak Đoković - Sem Kveri, u istoj rundi takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U ženskom dublu, posle 18 časova će Jelena Janković i Čehinja Klara Kukalova igrati drugo kolo protiv Anabel Medine Gariges i Jaroslave Švedove, dok će od 17 časova na 7. terenu protivnici Dušana Lajovića i Žoaoa Souse biti Ivan Dodig i Marselo Melo, takođe u drugom kolu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.