Poraz Krunić od Kiz za kraj na US Openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Krunić od Kiz za kraj na US Openu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US Opena, pošto je izgubila od Amerikanke Medison Kiz 4:6, 6:1, 6:2.

Krunić je dobila prvi set, Kiz se vratila, da bi u trećem setu uspela dva puta da oduzme servis 14. teniserki sveta, ali je bila slaba kada je servirala i pretrpela je čak četiri brejka.

Kiz će u narednom kolu igrati sa boljom iz meča Dominka Cibulkova (Slovačka) - Anđelika Kerber (Nemačka).

US Open se igra za nagradni fond od 25.282.400 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

US open: Krunić završila takmičenje

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2018

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US Opena, pošto je izgubila od Amerikanke Medison Kiz 4:6, 6:1, 6:2...Krunić je dobila prvi set, Kiz se vratila, da bi u trećem setu uspela dva puta da oduzme servis 14. teniserki sveta, ali je bila slaba kada je servirala i pretrpela je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.