Kiz posle preokreta savladala Krunićevu

Izvor: RTS, 01.Sep.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiz posle preokreta savladala Krunićevu

Amerikanka Medison Kiz savladala je Aleksandru Krunić sa 2:1 (4:6, 6:1, 6:2) u meču trećeg kola Ju-Es opena.
Krunićeva dobro ušla u meč osvojila prvi set, međutim onda je protivnica preuzela sve konce igre u svoje ruke, ekspresno je izjendnačila. U odlučujućem setu punom brejkova Amerikanka je uspela da oduzme sve servise našoj teniserki i reši meč u svoju korist.

Na startu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seta naša teniserka je uspela da oduzme servis protivnici. Potom se Krunićeva koncentrisala na svoj servis i uspela da zadrži prednost. Protivnica nije imala nijednu brejk šansu u setu - 6:4.
U drugom setu na terenu je postojala samo jedna teniserka. Kiz je redom osvajala gemove uz jedan brejk povela sa 3:0. Krunićeva na kratko uspeva da prekine seriju protivnice osvojivši svoj servis gem za 3:1. Međutim, Amerikanka ponovo dominira i uz dva nova brejka ekspresno rešava set u svoju korist - 6:1 u drugom setu.
Na početku odlučujućeg seta teniserke su razmenile po dva brejka. Kiz uspeva da i treći put oduzme servis našoj teniserki, a potom i da zadrži svoj servis i povede sa 4:2. Potom osvaja i naredna dva gema za konačnih 6:2 u trećem setu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vicešampionka US opena zaustavila Krunićevu u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US opena, pošto je od nje u trećem kola turnira u Njujorku bila bolja Amerikanka Medison Kiz...Američka teniserka, koja je prošle godine izgubila finale gren slema u Njujorku od sunarodnice Sloun Stivens, bila je bolja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.