Neviđeno - Aliz Korne kažnjena zbog skidanja majice na terenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeno - Aliz Korne kažnjena zbog skidanja majice na terenu! (video)

Nesvakidašnja scena na terenima "Flešing Medosa" u Njujorku.

Već smo na US Openu videli kako se teniseri i teniserke muče sa vrućinom i iznalaze različite načine kako bi izbegli kolaps na terenu.

Organizator turnira je tim povodom uveo "pravilo za vrućinu" koje podrazumeva da teniseri i teniserke posle određenih setova dobijaju dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme za odmor.

Tako teniseri nakon trećeg seta imaju deset minuta da napune baterije i smanje temperaturu, dok teniserke isto mogu da urade već nakon drugog seta.

Upravo je posle pauze na meču Aliz Korne i Johane Larson došlo do situacije koja se ne viđa često na teniskim turnirima. Francuskinja je u žurbi pogrešno obukla majicu pa je pre početka seta na terenu istu skinula i dovela opremu u red.

Sudija je takav potez Aliz Korne okarakterisao kao kršenje pravilnika i izrekao joj kaznu. Pravilnik kaže da se majice mogu menjati u pauzama između setova i to na klupi ili van terena tako da je sudija u načelu bio u pravu, ali je pitanje da li je ovoga puta trebalo da progleda Francuskinji kroz prste.


Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BURA NA US OPENU: Francuska teniserka se skinula tokom meča, sudija je kaznio jer je pokazala grudnjak, a majka Endija Mareja stala u odbranu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Francuska teniserka Aliz Korne početkom trećeg seta US open duela sa Johanom Larson 1:2 nasred terena skinula majicu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.