Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2020, 08:57

NAJAVA DANA (sreda, 9. septembar): US open u punom formatu, NBA akcija, plus nešto fudbala

Pogledajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju tokom današnjeg dana

MAKABI HAIFA – ŽELJEZNIČAR, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Makabi Haifa dominira izraelskom ligom u nekoliko proteklih sezona. Osvojili bi titulu u prošloj da im se nije isprečio imenjak iz Tel Aviva. Željezničar igra odlično u domaćem prvenstvu, i postigao je najmanje dva gola na osam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima. Željo je u poslednje vreme dobar i na gostovanjima, međutim prednost domaćeg terena u jednom duelu koji će se igrati u ovom slučaju može biti presudna.

HONKA – ILVES, 17.30

(Fudbal, Finska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Honka je od početka jula naizmenično pobeđivala i remizirala, međutim prekinula je taj niz porazom od HIFK-a pre nedelju dana. Ilves igra prilično šareno, ali uglavnom loše, a dobio je samo jedno od prethodnih pet gostovanja. Ipak, dve prethodne posete ovom stadionu rešio je u svoju korist, oba puta rezultatom 2:1.

REAL MADRID – RAJO VALJEKANO, 19.00

(Fudbal, prijateljski meč)

Za Madriđane će ovo biti prva utakmica posle mesec dana i videćemo u kakvom sastavu će nastupiti ekipa Zinedina Zidana. U kakvom god, prevelik su zalogaj za drugoligaša Rajo Valjekano koji je za razliku od njih odigrao nekoliko kontrolnih duela. Dva prethodna susreta iz 2019. i 2018. Real je dobio rezultatom 1:0.

FROZINONE – ROMA, 18.00

(Fudbal, prijateljski meč)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Roma je pre nekoliko dana bila ubedljiva u prijateljskom odmeravanju sa italijanskim trećeligašem komplikovanog imena. Dobila je Sambenedeteze sa ubedljivih 4:2. Frozinone je poslednji meč odigrao u okviru plej-ofa Serije B sa Specijom pre tri nedelje, a od Rome je redovno gubio od 2015. Prethodni put u februaru prošle godine rezultatom 2:3.

BOSTON – TORONTO, 00.30

(Košarika, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Želi li Toronto da ostane u trci, prosto je u obavezi da savlada Seltikse, budući da je trenutno u pobedama 3:2 za ekipu Bostona. Dakle, stvar nije ni najmanje prijatna po goste koji će morati debelo da obrate pažnju na Brauna, na prošloj utakmici najefikasnijeg košarkaša Bostona koji je postigao 27 koševa, uz šest skokova. Njega su pratili Kemba Voker i Džejson Tejtum, takođe u dresu Seltiksa.

DENVER – L.A. KLIPERS, 03.00

(Košarika, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikola Jokić je pod znakom pitanja. Ukoliko ne izađe na parket, Denver će se naći u preteškoj situaciji, pošto Klipersi u seriji vode sa 2:1. Kako bilo, Jokić je na prošlom meču imao 32 koša, ali to Denveru nije pomoglo da odnese pobedu, budući da su košarkaši iz Los Anđelesa bili sjajni, pri čemu je Pol Džordž za Kliperse takođe dao 32 koša. U svakom slučaju, treba dobro pogledati sastave, pa razmisliti o postavljenim marginama, odnosno o varijacijama na igre mimo konačnih ishoda.

D. TIM - DE MINOR, 02.20

(Tenis, US open)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kada je De Minor tukao Pospišila sa 3:0, videli smo karater servisa, dobro kretanje po terenu, odnosno jako dobro izdanje Australijanca. Ako je po ATP rejtingu, Timu kao trećem reketu sveta neće biti ni treško ni previše lako… Recimo, on je u karijeri dva puta tukao De Minora, koji sada budimo realni ima šansu da mu otme makar set, kao što je to učinio na Dejvis kupu 2018.

D. MEDVEDEV - A. RUBLJOV, 19.20

(Tenis, US open)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Danil Medvedev prošle godine u ovo vreme bio je četvrti na ATP listi, što je bio trenutak njegovog najvećeg uspona. Sada je pao za jednu poziciju, pa od Rubljova očekuje da mu upravo on bude odskočna daska za dalje. Može zemljak, inače 14. na listi najboljih tenisera da mu pruži otpor, ali da pobedi teško. Uostalom, on za sobom vuče balast oličen u tri poraza od rivala kome nije uspeo da uzme ni set.

V. AZARENKA – E. MERTENS, 01.05

(Tenis, US open)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Viktorija Azarenka svoj trenutak slave doživela je u Sinsinatiju. Zato ne mislite da je trenutno 27. teniserka na WTA listi naivan protivnik za Mertensovu, trenutno 18. na svetu. Beloruskinja je u uzlaznoj putanji, pa ne bi iznenadilo ni njeno opasno izdanje protiv Belgijanke.

S. VILIJAMS - C. PIRONKOVA, 18.05

(Tenis, US open)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Cvetana Pironkova iz Bugarske, zaista nije nikakva pretnja za Serenu Vilijams. Osma teniserka je poznaje! Viđale su se u karijeri četiri puta, a Amerikanka je bila ta koja joj je krojila kapu. Pironkva će pružiti otpor, mogla bi da osvoji i po neki gem, ali da pobedi, to bi zaista bilo veliko iznenađenje koje se graniči sa nemogućim.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (četvrtak, 10. septembar): Kreće portugalska Segunda, PSŽ u Ligi 1, a tu je i Naomi Osaka u polufinalu US opena

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2020, 08:52

Pogledajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju tokom današnjeg dana..NOME KALJU – MURA, 19.30..(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Estonci su prošlu sezonu završili kao treći u nacionalnom šampionatu, dok je Mura zauzela četvrtu poziciju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.