Jorović: Još da osvojim Gren slem

Izvor: B92, 09.Jun.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jorović: Još da osvojim Gren slem

Ivana Jorović, finalistkinja na Rolan Garosu koja zauzima prvo mesto na svetskoj listi, izjavila je da su joj sada prioritet Vimbldon i US Open. "Glavni cilj nam je ove sezone osvajanje jednog gren slema i prvo mesto na listi. Ovaj drugi deo plana smo ostvarili, ostalo je još da pokušam da dodjem do titule na Vimbldonu, ili US Openu", rekla je Jorović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOROVIĆ: Pokušaću da osvojim Vimbldon ili US Open

Izvor: Kurir, 09.Jun.2014

Glavni cilj nam je ove sezone osvajanje jednog grend slema i prvo mesto na listi. Ovaj drugi deo plana smo ostvarili, ostalo je još da pokušam da dođem do titule na Vimbldonu ili US openu, rekla je Ivana Jorović..BEOGRAD - Mlada srpska teniserka Ivana Jorović izjavila je da će joj rezultati na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.