Starleta stalno pravi isti prekršaj: Fanovi besni zato što njeni storiji ugrožavaju tuđe živote

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta stalno pravi isti prekršaj: Fanovi besni zato što njeni storiji ugrožavaju tuđe živote

Ovo nije uopšte kul.

Starleta Kajli Džener ne vidi ništa loše u tome da iskoristi svaku priliku da napravi stori za Instagram. Tako je juče dok je vozila majku Kris Džener na rođendansku proslavu i upravljala automobilom bugati snimala priču. Pri tome, brzina kojom je vozila nije bila nimalo naivna, a sada je korisnici Tvitera i ostalih mreža oštro kritikuju jer ne samo da je ugrozila sebe i svoju majku već i druge učesnike u saobraćaju, piše Mari Kler. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Nije mi jasno kako niko nije pozvao Kajli Džener da odgovara za prestupe tokom vožnje koej je i sama snimila? Video sam da to radi na Insta-storijima veoma često. Pošto ima toliko pratilaca, ona šalje jako loš primer!", napisao je jedan od korisnika.

Kajli se nije oglasila povodom prozivki koje pljušte sa svih strana.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.