OTIŠLO JE KOLENO: Jokiću nije bilo dobro, svi se hvatali za glavu, jauci se prolamali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 08:22

OTIŠLO JE KOLENO: Jokiću nije bilo dobro, svi se hvatali za glavu, jauci se prolamali (VIDEO)

Teška povrda.

Poraz Denvera od Golden Stejta - 116:107, sasvim je beznačajna činjenica u odnosu na povredu jednog od ključnih igrača Nagetsa Džamala Mareja.

U poslednjem minutu meča Marej je krenuo u prodor ka košu, a onda je završio na parketu i uz jecaje se uhvatio za desno koleno. Obično to znači da su stradali ukršteni ligamenti, ali to će se znati tek posle obavljene magnetne rezonance koja je već zakazana.

Jamal Murray left the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << game after an injury to his left knee pic.twitter.com/ddEEMg9A4c

— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) April 13, 2021

Počeli su dvoranom u Ouklandu da se protežu njegovi jauci, a igrači obe ekipe uhvatili su se za glavu.

Nikoli Jokiću bilo teško dok ga je gledao bespomoćnog saigrača, prišao mu je, bodrio ga da ustane i sa lekarima napusti dvoranu.

Warrior. pic.twitter.com/er5lAdwDVO

— Denver Stiffs (@denverstiffs) April 13, 2021

Američki novinar, Adrijan Vojnarovski je potvrdio ovog jutra da će Džamal Marej proći kroz specijalističke preglede i brojne skenere kako bi se definitivno utvrdilo o kakvoj povredi se radi. Ukoliko se potvrdi da su u pitanju ukršteni ligamenti i da je za Mareja sezona završena to bi bio ogorman udarac za Nagetse.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Stefani Morgan, devojka košarkaša Džordana Lojda.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teška povreda Džamala Marija – "Zabrinuti smo" VIDEO

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Bek Denver nagetsa Džamal Mari doživeo je nezgodnu povredu levog kolena na utakmici sa Golden stejt voriorsima...Saigrač Nikole Jokića je u porazu od 116:107 loše doskočio prilikom jednog prodora, te je morao da napusti teren...Da stvar bude gora, sve se to dogodilo na samo 50 sekundi do kraja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.