Izvor: Blic, 17.Dec.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozzart i FK Crvena zvezda donirali najsavremeniji ultrazvuk Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu

Kompanija Mozzart i fudbalski klub Crvena zvezda ispunili su obećanje dato u oktobru ove godine, i od sredstva prikupljenih posredstvom akcije „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ nabavili ultrazvuk poslednje generacije Kliničkom centru u Nišu. Donacija najsavremenijeg ultrazvučnog aparata značajno će olakšati i unaprediti rad lekara Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju KC Niš, koji godišnje obave više od trideset hiljada pregleda dece svih uzrasta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mozzart i Crvena zvezda donirali najsavremeniji ultrazvuk Klinici za dečiju hirurgiju

Izvor: JUGpress.com, 18.Dec.2019, 14:12

 LESKOVAC..                 Kompanija Mozzart i Fudbalski klub Crvena Zvezda donirali su Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra Niš najsavremeniji ultrazvuk vredan 40 hiljada evra  od novca prikupljenog u akciji „Igraj u Mozzartu, gledaj  Zvezdu i pomozi deci.  ...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.